Tips voor een gezellige slaapkamer

Onze slaapkamer, de plek waar we een groot deel van de dag doorbrengen. Weliswaar met onze ogen dicht, maar voor wie wel eens in een hotel heeft geslapen, zal zich vast wel eens hebben afgevraagd waarom de eigen slaapkamer er niet zo sfeervol, stijlvol en bovenal gezellig uitziet. In een hotelkamer vind je namelijk meer dan alleen de praktische zaken zoals een bed, nachtkastjes, een kledingkast en verlichting. Alles in deze kamer is op elkaar afgestemd om ervoor te zorgen, dat degene wie er slapen volledig tot rust kunnen komen. Wil jij ook een gezellig en sfeervolle slaapkamer, dan kun je dit eenvoudig ook zelf realiseren met slechts enkele tips!

Decoratie

Te vaak zien we, dat er helaas in onze slaapkamer weinig tot geen decoratie aanwezig is. Ontzettend zonde als je het ons vraagt! Dit is namelijk bij uitstek de plek waar je helemaal los kunt gaan met woonaccessoires, behang en allerlei andere leuke spulletjes. bij knuslifestyle vind je de allerleukste spulletjes die van jouw slaapkamer een echte hotel chique slaapkamer maken. Zo kun je kiezen voor een prachtige kandelaar voor in de vensterbank of een mooie sfeervolle lamp op je nachtkastje. 

Muren

De muren zijn de perfecte manier om het geheel wat extra sfeer te geven. Uiteraard betekent dit niet dat je direct aan de slag hoeft om al je muren te voorzien van een andere kleur, maar één wand zorgt voor een complete andere look en feel van jouw slaapkamer. Wat we vaak zien, is dat er wordt gekozen voor de muur achter het bed en deze door te trekken tot op het plafond. Je zult merken, dat wanneer je kiest voor een donkere tint, dit een rustgevende uitwerking heeft op wanneer jij in je bed ligt. Door dit te combineren met allerlei prachtige woonaccessoires goud, zal je merken dat het geheel een stuk gezelliger en sfeervoller oogt. 

Houd het netjes

Eén van de eenvoudigste manieren om je slaapkamer direct een heel stuk gezellig te maken, is door het simpelweg netjes te houden. Zorg ervoor dat je geen kleding of andere spullen op de grond hebt liggen en maak iedere ochtend keurig netjes je bed op. Door dit te doen, zal het aanzicht van je slaapkamer direct een heel stuk anders zijn. Zo zal het vaak niet eens direct nodig zijn om allerlei nieuwe spulletjes te halen, want door het op te ruimen zal je pas het potentieel van de kamer zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *